Diktatur

Verdens stærkeste og modbydeligste diktatur: DASI.

På denne side vil vi skrive om det “Danske DASI” diktatur der styres fra Frimurerborgen, hvor der arbejder ca. 400 ansatte, der “hemmeligt holder øje med dig,” lige som edderkoppen våger over sit netværk.

Frimurene hus som stasi

“DIKTATUR det “DANSKE DASI”

Tror du, at vi stadig har et dansk Gestapo?

Danske journalister skriver tit og ofte om de lande, som vi ser ned på. Hvorfor skriver de ikke om det diktatur som vi har i Danmark? Verdens stærkeste
Læs denne beretning. Så vil du i fremtiden passe bedre på dig selv. Passe på, hvad du siger til din nabo og dine bekendte. Du er meget naiv, hvis du ikke vil erkende, at vi den dag i dag har et dansk Gestapo, et dansk Stasi, et dansk KGB. En uhyggelig stat i staten, som officielt er under kontrol af Folketinget, men som reelt gør lige, hvad der passer dem.

Muldvarpene

Enhver person,  som i Danmark ikke passer ind i systemet, bliver overvåget som Hitlers Gestapo gjorde i 12 år, som DDRs ‘Stasi gjorde i 40 år og som Lenin/Stalins KGB gjorde det i 70 år.
Også i Danmark bruger de ‘muldvarpe’ (fordi de graver sig frem uset under jorden). Stikkere er et bedre ord.

Danske journalister bad i 2008  justitsminister Lene Espersen

Om aktindsigt i Stasi’s arkiver i det da kollapsede Øst Tyskland bl.a. for at afsløre danske stikkere. Det afslog justitsministeren med den begrundelse, at hun mente, at man ville genere disse lande ved afsløringen. Grunden var nok nærmere, at regeringen ikke ville risikere journalister, der fik lyse ideer om at afsløre de danske ‘muldvarpe’:
Et møde       

I oktober måned 2003 sad jeg i køkkenet og hundene gøede. Udenfor stod en mand, som så lidt forhutlet ud.
Da jeg så nærmere på ham, kunne jeg godt genkende Erik Simonsen.
Det var 15 år, siden jeg  havde set ham. Jeg bød ham indenfor. Han fortalte, at hans firma var kuldsejlet, og konen var død. Hans heste og dyr havde det ikke så godt. Han vidste, at “Retten-paa-vrangen.dk” havde hjulpet flere mennesker, når de var kommet i klemme i systemet.
Så han bad, om vi ville komme ned og kigge på ‘sagen’. Han boede ca. 20 km herfra.
Da jeg var klar over, at problemet med hestene sikkert var foder, tog jeg foder med derned. Da hestene havde fået mad, gik jeg ind i stuehuset.

Stuehuset
Jeg kunne se, den var helt gal:  20 katte + en hund, som alle besørgede indendørs.
Der var koldt i huset; oliefyret virkede ikke, fordi der ikke var mere olie på.
Jeg hentede et par flasker gas, så der kunne komme varme i den ene stue.
Men med varmen kom også en  u-udholdelig stank. På en opslagstavle så jeg hans datters telefonnummer. Hun boede på Fyn. Jeg kontaktede hende. Hun forklarede, at hun havde været ovre hos sin far en måned før og forsøgt at hjælpe. Hun syntes også, det var håbløst. Hun og jeg lavede en aftale: I fællesskab lagde vi penge ud. Da hestene var helt afkræftede, blev de slagtet. Vi sørgede for, at mange af kattene kom væk.
Datteren skaffede sin far en lejlighed på Fyn. Da vi tømte hjemmet og forsøgte at brænde det meste af, måtte vi opgive. Prøv at tømme et hjem når man skal skovle hunde og katte møg væk.

 

Dronningens Fortjenst Medalje til en Muldvarp
Erik Simonsen havde været major i hjemmeværnet, og fået dronningens medalje

Det gik op for os, at Erik Simonsen var idømt 1½ års fængsel +2 års fængsel = 3½ år. Da jeg talte med ham om det, forklarede han mig, at han ikke kom ind at sidde. Jeg spurgte:
-Hvordan kan du undgå det?
– Det kan jeg sagtens, for jeg hjælper Told & Skat samt politiet. Så længe jeg holder øje med, hvad der sker omkring mig og anmelder alt mistænkeligt, gør de mig ikke noget.

Retten på Vrangen

Fra det øjeblik afslog retten-paa-vrangen.dk at hjælpe ham mere. Jeg talte med hans datter om det. Derfor blev jeg ikke forbavset (jeg har efterhånden set meget af den slags), da politi og toldvæsen stillede op hos mig for at gå vort regnskab og diverse ting igennem. Det skal lige bemærkes at vore ting var i orden.

Sin egen Datter

Men jeg fik uvægerligt mistanke om, at Erik Simonsen havde stået bag anmeldelsen.
Først afviste myndighederne at lade os få aktindsigt. Med diverse skrivelser og holden sig til lovparagraffer, fik vi endelig aktindsigt.
Anmelderen var netop Erik Simonsen.
Jeg blev endnu mere chokeret, da hans datter fra Fyn ringede, at politi og myndighederne havde været hos hende for at se, om de kunne finde noget på hende. Datterens ting var punktligt i orden. Hun sidder den dag i dag i en større, offentlig stilling. En modig og dygtig pige..tak for hjælpen   Kj

FacebookFacebook
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar