Folkets ret

NYHED:
Læs alt om det nye parti: “Folkets Ret”

Tryk her og  kom paa  Folkets Ret  vi er ikke som de andre


 

På den side kan du komme med din  mening  gerne så kort som mudlig. Du bestemmer om du vil have dit navn på

Skriv gerne     SKRIV TIL dos@c.dk


 

Af: Metthe, d 8-8 2011

Da finanskrisen satte ind, bad det spanske kongehus selv om at blive sat ned i ‘løn’ og i England har der også været en del ændringer.. I DK er der stadig et kongeskib, en togvogn og andre unødvendigheder så som at prinsesse Benedikte samt en masse andre unødvendige personer incl. Joakim 3!/2 million Alexandra  21/2 million i  apanage. Margrethe taler selv om at vi må stå sammen, men det gælder åbenbart ikke hende selv. Det er sgu da ironisk at vi i et så lille land som DK, skal punge ud med så mange penge til nogle totalt ligegyldige personer..

Pete

Hvis Kongehuset havde forståelse for det danske samfund, så ville de selv bede om færre penge. De er fuldstændig ligeglad med alm. mennesker. Det er solkongens hof om igen. De taler et andet sprog


 

Bistands klienter

Det danske kongehus er en stor udgift. de burde til og betale skat ligesom vi andre gør i Danmark. De er jo fritaget for moms og afgifter her i Danmark.Det undre jo en at de kan få over 25 millioner tilbage i momsrefusiohvert år.Lad dem selv betale for de rejser de fortager,de for jo sådan en stor løn om året af den danske start at de nok kunne betale selv.


 

Lones mening
Lone Nestved skriver til Debat:

lone_nestvedEn retfærdig rettergang – er det afhængige af om du har ret, eller er det afhængig af om landets domstole vil give dig ret ?

Sådan et spørgsmål bør ikke være nødvendigt at stille, for det må da være en selvfølge, at hvis du har ret, så vil landets domstole da også give dig ret ! En retfærdig rettergang må selvfølgelig føre til, at landets domstole vil give dig din ret !

Men sådan er virkeligheden slet ikke ! Dommere ved Danmarks Domstole kan tilsidesætte din ret til en retfærdig rettergang, og afsige domme, der helt åbenbart er i modstrid med dine grundlæggende rettigheder, og i helt åbenlys modstrid med retten til en retfærdig rettergang. Du kan som regel intet stille op, for dommere ved Danmarks Domstole besidder den ultimative magt, og er efter min bedømmelse, et rendyrket enevælde, midt i en påstået retsstat og påstået demoklratisk land ! Jeg har i de seneste 4 år fulgt Danmarks Domstoles massakre på en families tilværelse på meget tæt hold, og fulgt hvordan denne families liv er blevet lagt i ruiner !

Jeg kan aldrig nogensinde genvinde tilliden til, eller respekten for Danmarks Domstole!

Lone skrev:  Danmarks ENEVÆLdet
——————————————————-
>
Danmark betegner sig selv som en retsstat ! Men
> det er rent bluf, da retsstatens domstole regeres
> af enevældige, skrupelløse og lovovertrædende
> dommere ! Tro ikke på al den propaganda Danmarks
> Domstole udsender, om hvor hæderlige, og redelige
> domstolene er, og at der er en høj standard i
> sagsbehandlingen ved Danmarks Domstole. Det er
> løgn, og et utal af sager beviser også at det i
> virkeligheden forholder sig lige modsat hos
> Danmarks Domstole.

 

’’Retten på vrangen’’05-05-2011 – 17:47

Nu hvor jeg ser det kan jeg godt huske den sag, og det var ganske rystende, at sådan noget kunne foregå.

Jeg vil lige læse det hele nærmere igennem, da jeg ikke har tid lige nu, for der er ganske sikkert noget jeg ikke vidste i forvejen.

Hilsen Dorthe.

til RETTEN PAA VRANGEN 24-07 2011

Jeg er glad for og stolt over  at kende en mand, et modent og erfarent menneske, som har haft mod til at trodse øvrigheden og øvrighedspersoner, hver gang de bevidst trådte uden for lovens rammer og for egen vindings skyld tilegnede sig rettigheder og muligheder på de svages bekostning, vel at mærke et menneske som selv må lide for sit engagement, men netop derigennem bliver et eksempel for mange.

Tak skal du ha´ Knud.

 

kærlig hilsen Bjarne

 

At kun en tåbe frygter ikke de danske domstole/retsinstitutioner

FacebookFacebook
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar